“La Pedrera Night Experience”

Traductor de Google:

Espectacle immersiu. Visita guiada nocturna per la Pedrera que acaba amb una experiència espectacular al terrat dels guerrers.

La Pedrera és una obra mestra de la natura, l’essència de l’obra de Gaudí.

Ho descobrireu amb aquest visita, que us portarà al pati de les flors i a l'àtic de la balena (situat a les golfes), on també podreu veure l’exposició “Gaudí i el terrat dels guerrers”. Al llarg del recorregut hi haurà diverses projeccions que culminaran amb un videomapping al terrat, que aprofita l’arquitectura singular d’aquest espai per fer un viatge a l’origen de la vida.

I per acabar la vetllada, copa de cava i dolços.

Visita accessible amb cadira de rodes, excepte l’espectacle final al terrat dels guerrers.

Schedule

Amb aquesta entrada faràs una visita guiada nocturna per diferents espais de La Pedrera, en grups reduïts, i acabaràs vivint una espectacular experiència al terrat dels guerrers.

Descobriràs que La Pedrera és una obra mestra de la natura, l´essència de l´obra de Gaudí.

Acompanyat/da d´un guia visitaràs el pati de les flors i de les papallones, l'àtic de la balena (situat a les golfes) i que acull l´exposició Gaudí i el terrat dels guerrers. Al llarg del recorregut veuràs diverses projeccions que tindran com a culminació un videomapping al Terrat de l´edifici de Gaudí, on s´aprofita la singular arquitectura d´aquest espai per fer un viatge a l´origen de la vida.

Un espectacle visual únic amb múltiples projeccions als badalots, il·luminació especial i una banda sonora que ho acompanyarà tot plegat.

Viu un espectacle immersiu i sorprenent, absolutament únic, a la Casa Milà, un dels edificis més emblemàtics de la ciutat de Barcelona.

Visita accessible amb cadira de rodes, excepte l'espectacle final al terrat dels guerrers.

Fundació Catalunya La Pedrera

Address:
Carrer de Provença, 261*265
:
Eixample
Neighborhood:
la Dreta de l'Eixample
City:
Barcelona
Where
Fundació Catalunya La Pedrera
When
Permanent event

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year