Visits to the City Hall

Traductor de Google:

Temporalment suspeses les visites presencials, a causa de la situació sanitària actual

Routes. Guided tours are being offered at the City Hall on Sunday mornings from 10 am to 2 pm.

Every Sunday morning, the City Hall will be opening to the public free of charge and allowing visitors to discover the history and architecture of the building. Guided tours will be offered in Catalan, Spanish and English and will take in the most important rooms. These are free visits and no prior registration is needed. An explanatory leaflet will be given to visitors upon arrival.

A visit to Barcelona City Hall, in Pl. Sant Jaume, is a chance to discover the building’s architectural secrets. Rooms and features of important historical value include the Escala Negra, the Capella del Bon Consell, the Saló de Cròniques, the Sala del Bon Govern, the Sala del Treball, the Despatx de l’Alcaldessa, la Sala Tàpies, the Saló de la Reina Regent, the Saló de Cent, the Sala del Consolat de Mar, the Despatx d’Honor, the Saló de Carles III, the Saló de la Ciutat, the Galeria Gòtica and the Escala d’Honor.

Besides the visits, throughout the year there are also open days on 11 February (Santa Eulàlia), 23 April (Sant Jordi) and 15 June (Corpus Christi), from 10 am to 8 pm. The visits are free and no prior registration is required. They do not include commentaries.

Schedule

Others

Occur on:
Ajuntament de Barcelona.
Organised by:
Ajuntament de Barcelona.

Les visites guiades virtuals en els seus formats de cap de setmana, permeten una interacció directa amb el guia que acompanyarà els participants durant tot el recorregut amb explicacions històriques sobre els Salons.

Es visiten el Saló de Cent, el Saló de Plens o de Carles Pi i Sunyer i el Saló de Cròniques.

Les visites tindran lloc dissabte i diumenge.

Participació: fins a un màxim de 20 persones per visita

Durada 45 minuts.

Les inscripcions s’obriran 15 dies abans del dia de la visita.

En fer la reserva, rebràs un correu electrònic amb l’enllaç a l’aplicació de videoconferències a la qual hauràs d’accedir, juntament amb les indicacions que cal seguir. Recorda que en qualsevol moment pots cancel·lar la sol·licitud.


Visites virtuals no guiades :

Podeu fer la visita virtual en qualsevol moment i veure al vostre ritme els espais de l’Ajuntament en 360°, entrant al web trobareu els enllaços que us portaran a visitar el Saló de Cent, el Saló de Plens o de Carles Pi i Sunyer, el Saló de Cròniques i La Casa de la Ciutat.


Portes obertes: Santa Eulàlia, Sant Jordi i Corpus

En aquests dies assenyalats, Santa Eulàlia (12 de febrer), Sant Jordi (23 d’abril) i Corpus s’obren al públic més espais del que és habitual. Es visiten el Saló de la Ciutat, el Saló de Carles III, el Despatx d’Honor d’Alcaldia, la Sala Consolat de Mar, l’Escala Negra, el Saló de Cròniques, el Saló de Cent, el Saló de Plens, la Sala Tàpies, el Saló de Bon Govern, el Saló del Treball i el despatx oficial d’Alcaldia.

Horari i idiomes:

Català: a les 10.00, 12.00, 13.00, 14.00, 16.00 i 18.00 h

Castellà: a les 11.00, 15.00 i 17.00 h

Durada: 60 minuts

Participació: fins a un màxim de 20 persones per visita

Address:
Pl Sant Jaume, 1
:
Ciutat Vella
Neighborhood:
el Barri Gòtic
City:
Barcelona
When
Permanent event

More information

Web preinscripcions:
https://www.barcelona.cat/visitesajuntament

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year