The terraces of Santa Maria del Mar

Traductor de Google:
Routes. Guided tours around the turrets and terraces of the basilica of Santa Maria del Mar.

The basilica of Santa Maria del Mar offers guided tours of its turrets and terraces, tribunes and crypt. The hour-long tour offers visitors a chance to get to know the church from the inside, walk around its various sections and appreciate its beauty better than ever.

From the top there are excellent views of the city, offering an insight into its historical evolution, its past and its future. The money raised by the visits help towards the renovation and upkeep of the building.

Schedule

La parròquia de Santa Maria del Mar, de la mà de Riosta Barcelona, us ofereix visites guiades per descobrir les torres, terrasses, les tribunes i la cripta de l´edifici. Una visita amena, rigorosa i amb moltes novetats! Podreu conèixer l´església des de dins, passejar pels seus racons i gaudir més que mai de la seva bellesa.

Des dels terrats, comprendreu la construcció del monument, gaudireu d´unes vistes fantàstiques de la ciutat i n´entendreu la seva evolució històrica, el seu passat i el seu futur. Els ingressos de les visites ajuden a la recuperació i preservació de l´edifici. - Visita no adaptada, cal pujar escales.- No recomanat per a persones amb problemes de mobilitat greus i/o problemes respiratoris.- En cas de pluja forta no es realitza l´activitat.- Es recomana calçat còmode.- Visita no apta per a menors de 6 anys.- La visita pot ser modificada en funció dels esdeveniments litúrgics del temple.

Address:
Pl Santa Maria, 1
:
Ciutat Vella
Neighborhood:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
City:
Barcelona
When
Permanent event

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year