"L'art de visitar un jardí: el parc del Laberint"

  • None
  • None
  • None
  • None
  • None

Disponibilitat segons el calendari d'ocupació de l'organitzador, La Fàbrica del Sol.

Rutes. La Fàbrica del Sol organitza una visita guiada per conèixer tots els secrets que amaga el parc del Laberint d'Horta.

La Fàbrica del Sol organitza la ruta guiada per a grups “L’art de visitar un jardí: El parc del Laberint”. El recorregut, d’unes dues hores, permet descobrir la flora, el laberint vegetal, l’aigua, la mitologia o els racons més amagats d’aquest jardí únic a la ciutat.

El parc del Laberint, a Horta, té el mèrit d’incloure el jardí més antic que es conserva a la ciutat i ser un exponent de jardí neoclàssic del segle XVIII amb un toc de fisonomia italiana. Ocupa els terrenys d’una finca del marquès de Llupià, de Poal i d’Alfarràs, un home molt il·lustrat que va encarregar l’obra a l’italià Domenico Bagutti, el qual va treballar-hi fins al 1808. El jardiner francès Delvalet va ser el responsable de les plantacions i un mestre d’obres català, Jaume Valls, en va supervisar els treballs. La família Desvalls va mantenir la propietat de la finca fins als anys setanta, en què va passar a mans de l’Ajuntament. Es va inaugurar com a parc públic el 1971.

Endinseu-vos en el seu laberint i deixeu-vos seduir pel color de les flors de l’amor, el so lleuger de l’aigua i les històries mitològiques que s’hi representen. Aquest parc està ple de petites delícies per a la vista, la reflexió o el descans i convida a perdre-s’hi.

Podeu consultar els horaris i preus de la ruta en aquest enllaç.

Horaris

Les rutes tenen una durada de 2h. Nombre mínim de participants: 5. Nombre màxim de participants: 9. No es fan reserves per a persones individuals. Són rutes per a grups concertats. No apta per a persones amb mobilitat reduïda. Existeix una versió adaptada per a públic amb discapacitat intel·lectual, en cas de voler-la demanar feu-ho constar en l'apartat observacions del formulari. Cap reserva és vàlida sense la confirmació del personal de La Fàbrica del Sol. El dia i l'hora s'assignen segons les demandes dels grups interessats, estrictament per ordre d'arribada de la sol·licitud. La reserva està sotmesa al calendari d'ocupació del centre. Les anul·lacions s'han d'informar amb un mínim de 48 h d'antelació. Les sol·licituds de reserva d'activitats s'han de fer amb una previsió mínima de 15 dies. Les activitats són en català.

Consulteu aquí les condicions de pagament de la ruta guiada.

Visites guiades per a escolars, dins del Programa d'Activitats Escolars (PAE): Visites guiades per a escolars, dins del Programa d'Activitats Escolars

El Parc del Laberint sempre està obert al públic per visites lliures. No es fan reserves d'entrada. El control d'accés és a la taquilla principal.

Adreça:
Passeig dels Castanyers, 1
:
Horta-Guinardó
Barri:
Montbau
Població:
Barcelona
Quan
Acte permanent

Web

Web inscripcions:
http://goo.gl/IIEH1l

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any