La Pedrera Night Experience

Traductor de Google:

Reobriran el dia 15 de juliol de 2020

La Pedrera Night Experience offers a guided night tour of the various spaces of Casa Mila (La Pedrera) in a small group. This is a chance to discover a masterpiece of nature, the very essence of Gaudi’s work.

Accompanied by a guide, you will visit the Flower Courtyard and the Butterfly Courtyard, as well as the Whale Attic, which hosts an exhibition on Gaudí and the Warrior Rooftop.

Over the course of the tour, you will be able to watch a number of audio-visual presentations, ending up with a video mapping on the roof terrace which uses the unique architecture to take you on a journey back to the origins of life. This unique visual show features multiple projections on the stairwells, special lighting and an accompanying soundtrack. And to bring the evening to a close, a glass of cava and sweetmeats in the Butterfly Courtyard in Carrer Provença.

Accessible visit with wheelchair, except for the final show at the Warrior Rooftop.

La Pedrera also offers a package combining the night visit and supper at the Cafè de la Pedrera. Visitors can choose to have supper before or after the visit.

Schedule

Others

Se celebra a:
Fundació Catalunya La Pedrera.
Es venen les entrades a:
Fundació Catalunya La Pedrera.


Amb aquesta entrada faràs una visita guiada nocturna per diferents espais de La Pedrera, en grups reduïts, i acabaràs vivint una espectacular experiència al terrat dels guerrers.

Descobriràs que La Pedrera és una obra mestra de la natura, l´essència de l´obra de Gaudí.

Acompanyat/da d´un guia visitaràs el pati de les flors i de les papallones, l'àtic de la balena (situat a les golfes) i que acull l´exposició Gaudí i el terrat dels guerrers. Al llarg del recorregut veuràs diverses projeccions que tindran com a culminació un videomapping al Terrat de l´edifici de Gaudí, on s´aprofita la singular arquitectura d´aquest espai per fer un viatge a l´origen de la vida.

Un espectacle visual únic amb múltiples projeccions als badalots, il·luminació especial i una banda sonora que ho acompanyarà tot plegat. I per acabar la vetllada, copa de cava i dolços al pati de les papallones, al carrer Provença.

Viu un espectacle immersiu i sorprenent, absolutament únic, a la Casa Milà, un dels edificis més emblemàtics de la ciutat de Barcelona.

Visita accessible amb cadira de rodes, excepte l'espectacle final al terrat dels guerrers.

Visita nocturna + sopar al Cafè de La Pedrera

La Pedrera ofereix un paquet per fer la visita nocturna La Pedrera Night Experience i sopar al Cafè de La Pedrera. Una proposta cultural i gastronòmica de qualitat per gaudir d´una experiència inoblidable a la Casa Milà!

Abans o després de la visita nocturna pots sopar al Cafè de La Pedrera. No et perdis aquesta oportunitat única per visitar La Pedrera de nit i arrodonir la vetllada amb un sopar amb vistes al Passeig de Gràcia de Barcelona.

Fundació Catalunya La Pedrera

Address:
C Provença, 261*265
:
Eixample
Area:
La Dreta de Eixample
Post Code:
08008
City:
Barcelona
Where
Fundació Catalunya La Pedrera
When
Ongoing event

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year