Visits to the Torre de les Aigües

Traductor de Google:

Routes. On Saturday and Sunday morning it’s possible to visit the Torre de les Aigües del Poblenou.

The Torre de les Aigües del Besòs is one of the few surviving elements of industrial heritage along the Barcelona coast. The building dates back to the 19th century and opened to the public for the first time in 2014 following a three year renovation project. The architecture of the tower is also special as it is an innovative model which differs from others built in Europe in the same period.

On the way up the tower’s three hundred plus stairs we discover the role of this unique construction, the water extraction process, the construction system and how the various chapters in history have affected it. From the tower, over 60 metres high, a different view of the city includes the Collserola mountain range and the tall buildings in the centre. This is a Barcelona which is closer to the sea and more human in scale. The inside of the building also provides a look at the architecture of the industrial period in 1880, before the bourgeois style of modernisme gained momentum.

Schedule

Visites guiades

Et presentem un viatge en el temps, des del passat al present, a través de la Torre de les Aigües del Besòs, un dels pocs elements que han sobreviscut del patrimoni industrial al litoral de Barcelona, al barri del Poblenou. 

Des del somni de la seva construcció, passant per l’oblit i els usos industrials, arriba ara el somni de la seva recuperació.

Amb més de 60 metres d’alçada, és el testimoni d’un gran projecte empresarial per proveir d’aigua de boca la ciutat de Barcelona, que va impulsar la Compañía General Anónima de Aguas de Barcelona, Ladera Derecha del Besós.

Pel caràcter emblemàtic de l’espai i per la seva estructura arquitectònica, les visites a la Torre s’han de realitzar amb un guia, que ens acompanyarà en aquest recorregut temporal a la Barcelona de 1880, al passat industrial de Barcelona i del Poblenou.

El recorregut per la Torre  no està adaptat per a les persones amb mobilitat reduïda. Les característiques constructives dificulten la seva adaptació. La Torre disposa de serveis adaptats a la Casa de les Vàlvules.


Visites nocturnes amb copa de cava

Us proposem una visita a la Torre al capvespre per gaudir, des de la terrassa, d’una perspectiva nocturna del Poblenou i de Barcelona. El pla comença  en fer-se fosc a la Casa de les Vàlvules i acaba amb una  copa de cava al peu de la Torre. Les visites són en  català o en  castellà (altres idiomes a consultar). L’horari d’inici s’adapta a l’hora de la posta de sol i per tant, canvia en cada estació. Consulteu els horaris.


Visites 'Posta de sol amb història'

Endinsar-se a la Torre de les Aigües del Besòs, descobrir la seva història, conèixer la seva relació amb el barri del Poblenou i ara… gaudir de la posta de sol des d’una de les terrasses més especials i desconegudes de Barcelona!

Vols pujar a la Torre al capvespre per veure la ciutat sota el sol que es pon? Reserva la teva entrada pel nou horari de visites!

Podràs gaudir de la història, de les vistes i finalitzar la visita brindant amb una cervesa o copa de cava al peu de la Torre.

L’horari d’inici s’adapta a l’hora de la posta de sol i, per tant, és variable en el temps. Consulteu els horaris.

Les visites es fan en torns de com a màxim 15 persones, si sou un grup de més, s’haurà de pujar en dos torns. Cada menor de 12 anys ha d’anar acompanyat d’un adult.

Les visites són en català o en castellà (altres idiomes a consultar).

Torre de les Aigües del Besòs

Address:
Plaça de Ramon Calsina, 1*4
:
Sant Martí
Neighborhood:
Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou
City:
Barcelona
Where
Torre de les Aigües del Besòs
When
Permanent event

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year