Guided visit to the Parc del Laberint

Traductor de Google:

Disponibilitat segons el calendari d'ocupació de l'organitzador, La Fàbrica del Sol.

Routes. Are you ready to become lost and find the way out?

The Parc del Laberint is home to one of the city’s most photogenic gardens, inviting people to become lost among the vegetation, fauna and mythology. Apart from its beauty, it is also considered one of Barcelona’s oldest gardens.

Delve into the park with this guided route for groups of adults of families, discover its history, mythology and hidden secrets.

Improvements have recently been made to the park’s ponds and fountains, to make the hydraulic system more efficient and reduce water consumption.

Schedule

Les rutes tenen una durada de 2h. Nombre mínim de participants: 5. Nombre màxim de participants: 9. No es fan reserves per a persones individuals. Són rutes per a grups concertats. No apta per a persones amb mobilitat reduïda. Existeix una versió adaptada per a públic amb discapacitat intel·lectual, en cas de voler-la demanar feu-ho constar en l'apartat observacions del formulari. Cap reserva és vàlida sense la confirmació del personal de La Fàbrica del Sol. El dia i l'hora s'assignen segons les demandes dels grups interessats, estrictament per ordre d'arribada de la sol·licitud. La reserva està sotmesa al calendari d'ocupació del centre. Les anul·lacions s'han d'informar amb un mínim de 48 h d'antelació. Les sol·licituds de reserva d'activitats s'han de fer amb una previsió mínima de 15 dies. Les activitats són en català.

Consulteu aquí les condicions de pagament de la ruta guiada.

Visites guiades per a escolars, dins del Programa d'Activitats Escolars (PAE): Visites guiades per a escolars, dins del Programa d'Activitats Escolars

El Parc del Laberint sempre està obert al públic per visites lliures. No es fan reserves d'entrada. El control d'accés és a la taquilla principal.

Parc del Laberint d'Horta

Address:
Passeig dels Castanyers, 1
:
Horta-Guinardó
Neighborhood:
Montbau
City:
Barcelona
Where
Parc del Laberint d'Horta
When
Permanent event

Website

Web inscripcions:
http://goo.gl/IIEH1l

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year