Poblenou Open Night

Traductor de Google:
Exhibitions. An open day with cultural activities at Barcelona’s biggest creative community.

The eighth edition of  Poblenou Open Night takes place this coming  26 November , opening to the public from 7 pm to 12 midnight, to share its spaces and offer a wide range of cultural offerings.

Art galleries, creation centres, artist studies, audiovisual producers, food spaces, shops, concert halls and hotels are joining in this famous   Poblenou Urban District oferint una programació amb activitats gratuïtes i promocions especials organitzades únicament per a aquesta ocasió.

Una jornada de portes obertes que convida a conèixer de prop a la comunitat creativa més gran de Barcelona, amb més de 70 entitats i comerços queoferiran més de 40 activitats relacionades amb l'art, el disseny, la música, l'interiorisme, l'escultura, les vídeoprojeccions, la fotografia, l'art floral, la joieria i la il·lustració.

A més, es farà la segona edició del  MUSIC URBAN CIRCUIT / MUC, un circuit musical per escenaris, sales de concerts i espais singulars del fistricte on una acurada selecció de Dj’s i artistes emergents tindran l’oportunitat de presentar el seu repertori.

El  Poblenou Open Night és tota una declaració d’intencions. Parlem d’un barri que no ha parat de reinventar-se i que des dels seus orígens industrials ha evolucionat fins a convertir-se per mèrits propis en el districte cultural de la capital catalana, seu de les més vibrants iniciatives de tot el territori i més enllà de les nostres fronteres.

El programa de Poblenou Open Night es pot consultar a través de la  website proposal.

Schedule

La vuitena edició de Poblenou Open Night se celebrarà el pròxim 26 de novembre i obrirà les portes de 19 h a 00h per compartir els seus espais i oferir un ampli ventall de propostes culturals.

Galeries d’art, centres de creació, estudis d’artistes, productores audiovisuals, espais gastronòmics, botigues, sales de concerts i hotels se sumen a aquesta coneguda proposta de Poblenou Urban District oferint una programació amb activitats gratuïtes i promocions especials organitzades únicament per a aquesta ocasió.

Una jornada de portes obertes que convida a conèixer de prop a la comunitat creativa més gran de Barcelona amb més de 70 entitats i comerços que, en matèria de cultura, oferiran més de 40 activitats relacionades amb disciplines com art, disseny, música, interiorisme, escultura, vídeoprojeccions, fotografia, art floral, joieria i il·lustració.

A més del que es podrà veure als diferents espais durant l’Open Night, Poblenou Urban District afegim a la programació la segona edició del MUSIC URBAN CIRCUIT / MUC, un circuit musical per escenaris, sales de concerts i espais singulars del Districte on en aquesta ocasió una acurada selecció de Dj’s i artistes emergents tindran l’oportunitat de presentar el seu repertori.

El Poblenou Open Night és tota una declaració d’intencions. Parlem d’un barri que no ha parat de reinventar-se i que des dels seus orígens industrials ha evolucionat fins a convertir-se per mèrits propis en el districte cultural de la capital catalana, seu de les més vibrants iniciatives de tot el territori i més enllà de les nostres fronteres.

L’ Open Night es realitza gràcies a la participació activa de la comunitat creativa associada a Poblenou Urban District i compta amb el patrocini d’Estrella Damm i la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona.

El programa de Poblenou Open Night es podrà consultar a través de la web

Diferents espais del barri del Poblenou

Address:
C Pere IV, 228
:
Sant Martí
Neighborhood:
el Poblenou
City:
Barcelona
Where
Diferents espais del barri del Poblenou
When
26/11/2021

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year