Golden hour at the Monastery of Pedralbes

Traductor de Google:

Visit. On Tuesday and Friday afternoons in the summer you can enjoy what is considered one of the largest Gothic cloisters in the world.

Between 4 June and 13 September, every Tuesday and Thursday, from 6 pm to 9 pm, the Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes opens the doors of its cloister free of charge so that we can enjoy a world of beauty, calmness and tranquillity for a while.

No need to book in advance. The expositions and the adjoining rooms will remain closed.

Further information.

Schedule

El monestir de Pedralbes va ser fundat per la reina Elisenda de Montcada l’any 1327, amb el suport del seu espòs, el rei Jaume II. Seguint els corrents espirituals de l’època, el nou monestir va passar a ser habitat des d’un inici per monges clarisses, la branca femenina de l’orde de Sant Francesc, que hi van residir de manera pràcticament ininterrompuda fins a l’any 1983.

L’edifici constitueix un dels millors models del gòtic català, tant per l’església com pel claustre de tres plantes, un dels exemples més espaiosos i harmònics d’aquest estil. De l’església cal destacar el sepulcre de la reina Elisenda, que ofereix dos vessants, el que dóna a l’església, on apareix la seva imatge vestida com a sobirana, i el que dóna al claustre, on es mostra com a vídua i penitent. Igualment, ressalten els vitralls del segle xiv, diverses sepultures de famílies nobles i els tres cors: l’alt, el baix i el dels frares.

Dins el monestir, i al voltant del claustre, s’hi pot veure un seguit de cel·les de dia, on les religioses es retiraven per al seu recolliment personal.  

Amb la voluntat de difondre el patrimoni, el monestir de Pedralbes obre les portes les tardes de dimarts i divendres d’estiu, des del dimarts 4 de juny al divendres 13 de setembre, perquè gaudiu gratuïtament del que és considerat com un dels claustres gòtics més grans del món.

Des de les 18 h i fins a les 21 h us convidem al claustre del monestir per gaudir d’un univers de bellesa i una estona de calma i tranquil·litat. L’enrenou i la pressa del món queda portes enfora...

Museu Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes

Address:
Baixada del Monestir, 9
:
Les Corts
Neighborhood:
Pedralbes
City:
Barcelona
Where
Museu Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes
When
From 04/06/2024 to 13/09/2024

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year