"World Press Photo 2020" Mostra internacional de fotoperiodisme professional

Traductor de Google:

Inicialment prevista del 25 d'abril a l'1 de juny, ajornada per la crisi sanitària del Coronavirus COVID-19

Schedule

Others

Occur on:
Sala d'Exposicions.
Tickets sold at:
Venda d'Entrades Ticketea.
With the collaboration:
Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.

La fundació Photographic Social Vision organitza per setzena edició l´exposició més reconeguda en l´àmbit del fotoperiodisme a nivell mundial. La mostra reuneix les fotografies i les produccions multimèdia guanyadores dels concursos de Fotografia i de Narrativa Digital World Press Photo.

L´exposició mostra treballs, majoritàriament inèdits al nostre país, escollits per la seva qualitat visual i que ofereixen diversos punts de vista sobre l´actualitat. Mirades múltiples i panoràmiques que conviden a la reflexió, especialment enriquida a les visites guiades. L´exposició de fotografies guanyadores, que comença la gira mundial a Amsterdam, es podrà visitar al llarg de l´any en més de cent ciutats de tot el món i quaranta-cinc països, i arriba a una audiència global de més de quatre milions d´espectadors.

La Fundació Photographic Social Vision millora l´experiència expositiva amb la proposta de visites comentades i altres activitats paral·leles per generar debat sobre el valor i els reptes del fotoperiodisme i aprofundir en les temàtiques dels projectes guanyadors.

La Fundació World Press Photo ja ha anunciat les nominacions als premis World Press Photo 2020 tant en el concurs de fotografia com en el de narrativa digital. Els resultats finals es fan públics el 16 d´abril. Tres fotògrafs espanyols figuren entre els finalistes: els barcelonins Ricard García Vilanova i Ramón Espinosa, i el sevillà Antonio Pizarro Rodríguez.

Centre de Cultura Contemporània de Barcelona - Sala d'Exposicions

Address:
Montalegre, 5
:
Ciutat Vella
Neighborhood:
el Raval
City:
Barcelona

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year